Bezoek onze webshop

5 K-beauty girl bosses om te volgen

Op Instagram word je overspoeld met #girlboss en female enterpreneurs. Ook in K-beauty zijn er genoeg bewonderenswaardige vrouwen te vinden. Koreosity heeft haar faves op een rijtje gezet voor jou.

1. Charlotte Cho

Met stip op 1: de queen of K-Beauty: Charlotte Cho. Founder en eigenaresse van Soko-Glam en het nieuwe merk ‘Then I met You’. Ook heeft ze het super interessante ‘The Little Book of Skincare‘ geschreven. Op haar Instagram deelt ze nieuwe producten, haar privéleven en skincare tips. Ook beantwoord ze graag vragen van volgers via een Q&A op stories.

View this post on Instagram

Ask ???? me???? anything????

A post shared by Charlotte Cho 샬롯조 (@charlottejcho) on

2. Sarah Lee

Als founder van het mega populaire merk Glow Recipe mag Sarah Lee niet ontbreken in je ‘following-list’. Wat je kunt verwachten? Veel kleurrijke foto’s, heel veel producten en #masking selfies. Ook brengt ze je op de hoogte van alle nieuwe launches en handige tips.

3. Alicia Yoon

Alicia is oprichter van de holy grail op K-beauty gebied: Peach & Lily. En natuurlijk het bijbehorende Peach Slices. Niet voor niets stond ze op de WWD lijst voor 25 meest innovatieve denkers op beauty gebied. Op haar Insta vind je nieuwe launches, skincare tips en inspirerende verhalen over haar carrière.

4. Christina Chang

Samen met Sarah Lee is Christina founder van Glow Recipe. Naast het sharen van producten (voornamelijk van eigen merk) is Christina heel ervaren in masken on the go. Verwacht dus veel sheetmasks en tips om een droge huid tijdens het reizen tegen te gaan.

5. Hye-Min Park

Begonnen als make-up artist, is Hye-Min – beter bekend als Pony Makeup – inmiddels een van ’s werelds bekendste beauty bloggers. Naast haar bekende celeb makeovers waarbij ze zichzelf in Taylor Swift of Kylie Jenner verandert, werkt ze als MUA voor beroemde magazines én heeft ze ook een hebberigmakende make-up lijn Pony Effect.

Ook interessant
Koreosity-Mag-10-stappen-smeren
10 stappen smeren: HOE dan?